Sunday, February 20, 2011

Layla

Vila sam tekućina, rođena u vilinskom znaku himere. Dolazim iz Androsina, princeza sam koje su Winx-ice oslobodile od Darkara. Cvijetna tekućina koju upotrebljavam može se promjeniti u sve što želim. Kad u školi Alfeji usavršim svoje moći, vladat ću svim tekućinama. Obožavam sport, zato sam uvijek fit i u vrhunskoj kondiciji, spremna na akciju. Prepoznat ćeš me po uvijek modernoj sportskoj odjeći!

Tecna

Vila sam tehnologije i znanosti rođena u vilinskom znaku tritona. Dolazim sa Zenitha, gdje čarolija izvire iz tehnologije. Obožavam znanost, video igrice i sport. U slobodno vrijeme najradije izmišljam nove stvari. Kod mene na prvome mjestu je logika, na koju se oslanjam za vrijeme rješavanja teškoća, i premda sam naizgled hladna, uzvišena sam, ljubazna i za prijatelje bih učinila sve! Uvijek sam uređena, obozavam tehnološki savršenu odjeću i jake boje: prepoznat ćeš me po zanimljivoj kacigi, kombinezonu, a moja krilca su drugačija nego što ih imaju druge vile.

Musa


Vila sam muzike, rođena u vilinskom znaku patuljka. Dolazim s Melodyja, planeta glazbe, gdje su moji roditelji poznati glazbenici. Moj najomiljeniji instrument je flauta, koju najradije sviram kad sam sama u sobi, jer tako koncentriram svoju energiju. Volim plesati uz različite vrste glazbe (rap, hip-hop, house, techno...), družim se s prijateljima i zajedno s njima upuštam u uzbudljive pustolovine. Osjećajna sam, ustrajna, energična, veliki sam veseljak (pogledaj samo moje repiće), a i prava tvrdoglavka. Kako najradije slušam vrlo energičnu glazbu, tako se i oblačim. Poznajem sve najbolje igre! Ynam sve o najslađoj čokoladi!